Lac de la Moselotte

Verken snel dit prachtig meer op slechts 3km van onze gîtes!

In het hart van het Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges vindt u het recreatiecentrum Lac de la Moselotte. Met zijn prachtig meer, speeltuin, restaurant en gratis parking kan u er het hele jaar door terecht om te ontspannen in een uitzonderlijk aangename natuurlijke omgeving. Het meer bevindt zich op slechts 5 minuten van onze gîtes met de auto of 10 minuten met de fiets, langsheen de fietsroute de Voie Verte die grenst aan onze tuin.

Door de seizoenen kunt u genieten van vele sportieve of recreatieve activiteiten, met familie of vrienden. In het hoogseizoen kan je er bv muurklimmen, boogschieten, pedalo’s of gocarts huren maar ook in laagseizoen kan je er een prachtige wandeling maken of vliegvissen. Bekijk en boek alles makkelijk online via hun website. Honden zijn toegelaten aan de leidband behalve in de maanden juni, juli en augustus. In die maanden is de toegang ook betalend, 3 euro per volwassene maar nog steeds gratis voor kinderen onder de 7 jaar. Een extra troef in die zomermaanden is het aquapark van WaterJump Grand Est. Naast het springkasteel in het water staat er ook een nieuwe structuur met 8 glijbanen en twee duikplanken om volop van alle waterpret te kunnen genieten.

In het restaurant Les Terrasses Du Lac kan je zowel ‘s middags als ‘s avonds terecht. De kaart vind je op hun site. In de namiddag serveren ze enkel drankjes, ijs, wafels en pannenkoeken. Elke zondag kan je er bovendien heerlijk brunchen. Reserveer makkelijk je tafeltje online.

Ontdek dus zeker de schoonheid van het landschap rondom het Lac de la Moselotte. De genereuze natuur van het meer omringt door de bergkammen is een absolute aanrader in elk seizoen. Bewonder hier een van de mooiste plekken in Saulxures-sur-Moselotte en omgeving!

Adres:

336 rue des Amias
88290 Saulxures-sur-Moselotte

Tel:
03 29 24 56 56

Aantal km:
3km